"UBRZAO JE KAKO BI..." Prijatelji progovorili o ljubavnicima koji su sleteli BMW-om sa 3. sprata, jedno budi jezu!
Rafael Arakelin, Foto: not supplied / WillWest News / Profimedia

STRAŠAN INCIDENT

"UBRZAO JE KAKO BI..." Prijatelji progovorili o ljubavnicima koji su sleteli BMW-om sa 3. sprata, jedno budi jezu!

Sa njima je poginuo i Ekatarinin 10-godišnji sin kojeg ima iz braka sa sadašnjim mužem Aleksejem

Objavljeno:

Trudna Ekatarina Kornilova, koja je poginula sa sinom i ljubavnikom kada je BMW sleteo sa 3. sparta tržnog centra Galerija u Krasnodaru, imala je mnogo problema u braku, ali i u navodnoj vezi sa pokojnim Rafaelom, koji je kako njeni prijatelji kažu, sumnjao da je dete koje je nosila nije njegovo.

Kako kažu Ekatarinini prijatelji, Rafael i ona su se jako često svađali oko toga čije je dete i da je muškarac "ubrzao kako bi je uplašio ali da je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo".

"On je bio njen ljubavnik, ali Rafael nije znao čije je dete, jer je bila udata za drugog. Da, stalno su se svađali, sigurno i pre tragičnog događaja, a možda je povećao brzinu kako bi je uplašio... Sa sigurnošću mogu reći da Rafael nije ubica i da nije imao nameru da ih sve ubije jer je dete u Ekatarininom stomaku bilo njegovo, radovao mu se, nije imao dece", kaže Rafaelov prijatelj.

Takođe, kako svedoci kažu, par je sve svoje probleme rešavao "vikom i drekom" zbog čega mogu da kažu da nisu bili skladan par kao što su mediji prethodno izvestili.

Ekatarina Kornilova
Ekatarina Kornilovafoto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Istražitelji su, za sada, ubeđeni da je nesreća povezana sa emotivnim stanjem vozača. Na parkingu tržnog centra nisu uočeni tragovi kočenja, a deluje i po snimku sa nadzorne kamere da Rafael nije kočio već je ubrzao.

Da je žena bila trudna sa Rafaelom potvrdila je i njena priijateljica, kao i da je sin koji je bio sa njima u kolima bio iz braka sa Aleksejem. Ona je istakla da se par, pre ulaska na parking, posvađao.

Iste sumnje morile su i njenog bračnog druga Alekseja koji je nedavno platio DNK test kako bi utvrdio da li je dete njegovo.

Rafael Arakelin
Rafael Arakelinfoto: not supplied / WillWest News / Profimedia

Podsetimo, do jezive nesreće je došlo 25. juna. Mediji su odmah spekulisali da je između Rafaela i Ekatarine došlo do velike svađe zbog čega je muškarac pobesneo i prošao kroz ogradu tržnog centra.

Sa njima je poginuo i Ekatarinin 10-godišnji sin kojeg ima iz braka sa sadašnjim mužem Aleksejem.

Vlasti su nakon tragedije u tržnom centru "Galerija" tražili od vlasnika da uvedu dodatne mere bezbednosti na parkingu.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.